Elevstevnet

Velkommen til elevstevne ved Borgund folkehøgskole 1.-3. juni 2018!

Husker du den gang på Møre eller Borg? Regner med at gode minner dukker fram når du hører om Borgund Folkehøgskole. Hos oss jubilerer vi etter at det er gått 5, 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 år siden du var elev ved skolen. Hjertelig velkommen til elevstevnet 2017, som går av stabelen første helga i juni. 

Påmelding – trykk her!

Programmet – med forbehold om endringer:

Program:

Fredag 1. juni
20.00 Grilling for 5 årsjubilantene.

Lørdag 2. juni
12.00 Lunsj i matsalen
13.30 Korøvelser
15.00 Kullsamlinger / kaffi
17.30 Middag i festlig lag
19.00 Festsamling i festsalen, jubilantkor, kollekt til skolen m.m.
21.00 Kullsamlingene fortsetter. Borghallen står til disposisjon! Ta med gymtøy.

Søndag 3. juni
09.00 Frokost i matsalen – avreise
11.00 Gudstjeneste i festsalen!
13.00 Middag med mulighet til hilsener

Vi tar forbehold om endringer av programmet – følg med på hjemmesiden vår.

Vi regner med at det blir mange som stiller på elevstevnet og ser fram til å se deg sammen med oss. Å holde elevlistene våre oppdaterte med rette navn og adresser etter som dere skifter navn eller flytter på dere, er ikke lett. Derfor håper vi på hjelp fra deg ved at du tar kontakt med en eller flere av dine medelever på forhånd og avtaler treff på Borg denne helga!

Ta med minnebok/bilder – gjerne lysbilder eller filmer om du har. Opprett gjerne en facebookgruppe for hvert kull, men vær oppmerksom på at påmelding bare kan skje på skjemaet vi har lagt ut på vår hjemmeside. Oppdatert info om stevnet vil vi dele på hjemmesiden vår og www.facebook.com/alesundfhs. Vær med og lik denne siden så får du stadig informasjon om skolen din.

5-års jubilantene er invitert til en egen grillsammenkomst fredag kveld kl 20.00 og utover. Dersom du kommer denne kvelden så gir du oss beskjed med påmeldingen.

Vil du lese deg opp på fortellingene om Møre og Borg før elevstevnet? Sjekk ut Jubileumsboka og Borgnytt på Borgundkaupangen.

 

.