Borg Catering Ålesund

BorgCatering Ålesund er lokalisert og en del av Ålesund folkehøgskole (tidligere Borgund Folkehøgskole). Vi tilbyr ulike tjenester innenfor catering og servering.

IMG_1048 IMG_1068 IMG_1333 IMG_1373 IMG_1552

Du kan velge fritt i vår cateringmeny og få maten levert til ønsket adresse eller hente den hos oss i Hatleholen. Vi leverer i hele Ålesund, men også til kommunene rundt etter avtale. Vi tilbyr alt på cateringmenyen vår til minimum 10 personer hele året, men forbeholder oss retten til å si nei til mindre cateringleveranser i høytider. Dersom du ønsker catering til 25 personer eller mindre må dette avhentes i våre lokaler.

Vi leverer både varme og kalde serveringsklare retter til ulike anledninger. Tapas egner seg godt til blant annet vennemiddager, julebord og åremålsdager. Mange velger Koldtbord til dåp og konfirmasjon. Vi kan levere en finere middag til et bryllup eller en gryterett til dugnadsgjengen. Baguetter egner seg godt til lunsj på møter og seminarer, eller noe å bite i på en arrangert busstur. Snitter og smørbrød blir ofte servert i minnesamvær. Kakene våre er helt enkle, men egner seg godt som en søt avslutning på et hvert måltid.

Vi ønsker å være imøtekommende når det kommer til menyene våre. Er det noe du savner må du ikke være redd for å ta kontakt! Har du anledningen, har vi maten!

IMG_1031 IMG_1343 IMG_1034 IMG_0447 IMG_0044

Dersom du trenger et lokale for ditt arrangement har vi flere godt egnede lokaler. Ålesund folkehøgskole (tidligere Borgund folkehøgskole) ligger ca. 6km fra Moa og 16km fra Ålesund sentrum, like ved Hatlehol gravlund. Vi har gode parkeringsmuligheter og tilbyr overnatting på vårt sommerhotell Borg Bed & Breakfast i juni og juli.

Ålesund Folkehøgskole er en kristen folkehøgskole, og de arrangement som er her må være i samsvar med de verdier som skolen står for. Alkohol er ikke tillatt på arrangement ved skolen. Det er ikke tillatt å røyke i skolens lokaler.

I selskapslokalet vårt har vi god erfaring med å lage til for konfirmasjon, barnedåp, julebord eller andre sosiale lag. Lokalet passer best for mellom 25 og 60 personer, men vi har også hatt arrangement med opp til 85 personer der. Ta en titt her for priser og vilkår.

Det er også som regel her vi har våre minnesamvær der vi står for all dekking og servering.

Deler av året, når elevene ikke er på skolen kan vi også ta i bruk matsalen med tilknytt peisestue. Dette er et litt større lokale som passer godt for litt flere gjester eller større arrangement som for eksempel bryllup.

For store arrangement fra ca. 80 gjester leier vi ut festsalen vår. Den har eget kjøkken med muligheter for enkel matlaging og oppvask som kan leies i tillegg.

Se i menyen og kontakt oss for mer informasjon!

IMG_1466