Inn for landing

Siste dag i midtøsten for Ålesund Folkehøgskole ble brukt til å undre og oppleve, men også til å reflektere og finne tilbake til det som ligger ved kjernen av våre ønsker med å drive en kristen folkehøgskole. 

Gordons Golgata, med Jerusalems flotteste hage, ble mer enn en blomstrende oase ved en busstasjon i øst Jerusalem. Vi fikk muligheten til å finne stillheten, lytte, synge sammen og dele nattverd. Videre til Oljeberget og Getsemane følgte vi i utallige pilegrimer sine fotspor med klippemoskeen og gamlebyen i Jerusalem som bakteppe. Klagemuren på tom mage og så videre til pruting og falafel blant stimer av mennesker fra fjern og nær.

Jerusalem har en puls ulik noe annen by. Forhåpentligvis får dagens galleri deg til kjenne pulsen øke gjennom nok en dag for minnebøkene her i Israel. 

Tekst: Per Strøm  Foto: Per Strøm & Matthias Furrer